Søk

Personvern

Personvernerklæring for OfficeAid AS

Dette er vår personvernerklæring som fortetter om hvordan OfficeAid AS samler inn og bruker personopplysninger på officeaid.no og i øvrig forretningsmessig kontakt du har med oss. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har.

Behandlingsansvarlig OfficeAid AS, organisasjonsnummer 912503259 er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger og kan ved spørsmål kontaktes på post@officeaid.no eller på telefon 67149100

Personopplysninger som lagres Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder; Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. I tillegg lagrer vi tittel og virksomhetstilknytning der det er aktuelt. Ved opprettelse av «Min konto» i nettbutikken officeaid.no lagrer vi kjønn og passord. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster i nettbutikken officeaid.no, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Formål med behandlingen Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker. 

Grunnlaget for behandlingen Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b). Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp. Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler.

Bruk av informasjonskapsler (Cookies) For å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Til hjelp i dette arbeidet bruker vi informasjonskapsler, som er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Ingen av informasjonskapslene vi bruker for drift av nettstedet gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Den gir oss statistikk som vi bruker til å gjøre nettsidene våre bedre for brukerne våre. De fleste moderne nettlesere (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at det vil føre til at svært mange nettsider ikke vil fungere optimalt om du ikke aksepterer informasjonskapsler.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. 24sevenoffice AS, tilbyder av vårt økonomisystem. Digitroll AS, for drift av nettbutikk. Google Analytics, for innhenting av statistikk. SG Finans AS, for fakturering.NETS for håndtering av Vipps og kortbetaling. Consignor, Bring/Posten og Schenker for sending av varer. Våre underleverandører og trykkerier ved kjøp av logoartikler.

Sletting av personopplysninger Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister så lenge vi ser at det kan være hensiktsmessig for å kunne yte god kundeservice. Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger. Nettstedet benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos driftspartner der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak.

Kontaktinformasjon Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: post@officeaid.no | OfficeAid AS, Pb. 58 Lilleaker, 0216 Oslo

 

 

banner
banner
Filters
Sort
display