Søk
banner

Ståbord + ONGO Light + Vivam C2 = Full pakke!

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

Ståbord for hjemmekontor hev senk - 60 x 60 cm + ONGO Light + Vivam C2
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 7100-51 + 3128-70 + 7200-10
Leveringstid: 1-2 dager
kr 16 055,00
kr 8 999,00
Fri frakt!
decrease increase
FULL PAKKE - Denne er optimal!
Bare det å reise seg opp, gjør underverker for kroppen din. Når du i tillegg beveger deg, både når du står og når du sitter - da opplever du at hjemmekontorplagene forsvinner. Denne pakken - gjør godt for hele kroppen din! - OfficeAid, små endringer som lindrer og forebygger store plager
 

Fullergonomisk sitt- og ståbord som tar liten plass – enten det er på arbeidsplassen eller hjemmekontoret

Ståbord er perfekt for deg som har behov for en fullergonomisk arbeidsplass, men som har begrenset plass eller ikke ønsker et arbeidsbord i stor størrelse. 

Du kan enkelt justere høyden på Ståbord ved å trykke på knappene på kontrollpanelet. Kontrollpanelet er også utstyrt med minnefunksjon slik at du lett kan velge din foretrukne høyde – enten du sitter på stoler med forskjellig høyde eller står. Ståbord har også alarmfunksjon som minner deg om å endre arbeidsstilling gjennom dagen. Ståbord er lett å flytte takket være hjulene som følger med i pakken. 

Ståbord er egnet for bruk på f.eks. kontoret, hjemmekontoret, lageret, i helsesektoren og andre miljøer med behov for varierte arbeidsstillinger. Leveres som standard med elektrisk ben, bordplate, kontrollpanel m/minnefunksjon, låsehjul og justeringsføtter.

• Lett å montere og bruke

• Løftekapasitet: 50 kg

• Høydejustering: 620 – 1280 mm

• Bordplate størrelse: 600 x 600mm

• 5 års garanti

 
ONGO Light, vår nyeste ONGO - vår helt egen oppfølger til vår tidligere bestselger ONGO Classic.

ONGO Light er perfekt til hjemmekontoret - justeres i rett høyde til alle dine ulike bord. Sitt/stå høyt, sittlavt - uansett du styrker korsrygg og får en god holdning. 
 
ONGO Light har et rundt polstret sete, trukket med slitesterkt mikrofiberstoff, som gir god sittekomfort. Setediameteren er 35 cm. Solid gassdemper med høyderegulering 55-80 cm. ONGO sin unike fot. med diameter 39 cm, gir god bevegelighet. Vekten er rundt 6 kg. Designet med tanke på deg som har hev / senk bord.

Produsert i Tyskland og har 3 års garanti på demper og funksjon.

 
Mye av vårt moderne liv tilbringes i en sittende stilling – selv om menneskekroppen er utformet for bevegelse!

ONGO® er designet for å skape balanse mellom disse tilsynelatende motstridende behov. Selvsagt kan du «bare» sitte på ONGO®, men ONGO® er skapt for bevegelse - Den buede bunnen reagerer på din bevegelse, og aktiverer kroppens muskulatur. Det er på tide å si farvel til usunne vaner ved å sitte stille!

 
Vivam® C2 utfordrer deg til å stå aktivt på jobben. Med sin sportslige tilnærming er Vivam® C2 overlegen andre ergonomisk hjelpemidler som bare reduserer og forebygger belastninger. 


Vivam® er latin for “levende”, og det er nettopp det du er når du står på en Vivam® C2. Konstruksjonen er unik. Med sin kurvede og doble kjerne er Vivam® C2 designet for å være myk, smidig og spenstig. Den doble kvalitets PU-skumkjernen består av lag med ulik densitet, som i kombinasjon med den kurvede konstruksjonen gir matten en riktig posisjon ved belastning. Din egen kroppsvekt utfordrer aktivitetsmatten som tvinger deg til positiv bevegelse og aktivitet.

Det er ditt valg - hvilken vei skal du ta? Er du en “sittende” eller er du en aktiv “stående”? All forskning viser at stående kontorarbeid er sunt! Stående arbeid øker din produktivitet, det gir deg energi og bedre konsentrasjon. Når du står styrkes hele kroppen - rygg, mage, rumpe, lår, legger og ankler! Blodsirkulasjonen og balansen bedres, du øker forbrenningen og fordøyelses-systemet stimuleres. Du vil også oppleve at nakke og skuldre får jobbe i en avslappet- og stressfri stilling.
 


Søkeord; Balanse, Ongo, stol, light

Produktetiketter
banner
banner
Filters
Sort
display