Søk
banner

ONGO Light + Vivam C2 = Ergonomisk hjemmekontor

Beklager - dette produktet er ikke lenger tilgjengelig

ONGO Light + Vivam C2
Produsent: ONGO
Tilgjengelighet: På lager
SKU: 7100-51 + 3128-70
kr 8 993,75
kr 3 499,00
30 dagers Åpent Kjøp - Fri frakt og retur
decrease increase
Her har du komfort på hjemmekontoret - godt for hele kroppen din!
Vi er ikke skapt for å sitte stille, og her har du to av våre beste bevegelse og variasjons produkter i en veldig fordelaktig priset pakke - for best utbytte har du et høydejusterbart eller permanent høyt arbeidsbord.
 
ONGO Light, vår nyeste ONGO - vår helt egen oppfølger til vår tidligere bestselger ONGO Classic.

ONGO Light er perfekt til hjemmekontoret - justeres i rett høyde til alle dine ulike bord. Sitt/stå høyt, sittlavt - uansett du styrker korsrygg og får en god holdning. 
 
ONGO Light har et rundt polstret sete, trukket med slitesterkt mikrofiberstoff, som gir god sittekomfort. Setediameteren er 35 cm. Solid gassdemper med høyderegulering 55-80 cm. ONGO sin unike fot. med diameter 39 cm, gir god bevegelighet. Vekten er rundt 6 kg. Designet med tanke på deg som har hev / senk bord.

Produsert i Tyskland og har 3 års garanti på demper og funksjon.

 
OfficeAid - Små endringer som lindrer og forebygger store plager
 
Mye av vårt moderne liv tilbringes i en sittende stilling – selv om menneskekroppen er utformet for bevegelse!

ONGO® er designet for å skape balanse mellom disse tilsynelatende motstridende behov. Selvsagt kan du «bare» sitte på ONGO®, men ONGO® er skapt for bevegelse - Den buede bunnen reagerer på din bevegelse, og aktiverer kroppens muskulatur. Det er på tide å si farvel til usunne vaner ved å sitte stille!

 
Vivam® C2 utfordrer deg til å stå aktivt på jobben. Med sin sportslige tilnærming er Vivam® C2 overlegen andre ergonomisk hjelpemidler som bare reduserer og forebygger belastninger. 


Vivam® er latin for “levende”, og det er nettopp det du er når du står på en Vivam® C2. Konstruksjonen er unik. Med sin kurvede og doble kjerne er Vivam® C2 designet for å være myk, smidig og spenstig. Den doble kvalitets PU-skumkjernen består av lag med ulik densitet, som i kombinasjon med den kurvede konstruksjonen gir matten en riktig posisjon ved belastning. Din egen kroppsvekt utfordrer aktivitetsmatten som tvinger deg til positiv bevegelse og aktivitet.

Det er ditt valg - hvilken vei skal du ta? Er du en “sittende” eller er du en aktiv “stående”? All forskning viser at stående kontorarbeid er sunt! Stående arbeid øker din produktivitet, det gir deg energi og bedre konsentrasjon. Når du står styrkes hele kroppen - rygg, mage, rumpe, lår, legger og ankler! Blodsirkulasjonen og balansen bedres, du øker forbrenningen og fordøyelses-systemet stimuleres. Du vil også oppleve at nakke og skuldre får jobbe i en avslappet- og stressfri stilling.
 


Søkeord; Balanse, Ongo, stol, light

Produktetiketter
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også

RELIEF treningsstol

Tren ryggen mens du jobber!
kr 8 120,00 kr 2 998,75
banner
banner
Filters
Sort
display